Üdvözöljük weboldalunkon!

Cégünk háztartási gépek javításával foglalkozik több, mint 20 éve. Márkafüggetlen szervizként vállaljuk mosógépek, mosogatógépek, elektromos tűzhelyek, sütők, főzőlapok valamint szárítógépek szakszerű javítását Budapesten és vonzáskörzetében.

Ha Önnek meghibásodott háztartási gépe van és segítségre van szüksége a javításhoz, mi örömmel állunk a rendelkezésére. Miért minket válasszon? Mert reális határidőket vállalunk, megfizethető árakon dolgozunk és a vállalt munkát megbízhatóan elvégezzük.
Néhány további érv:

  • Gyors kiszállás, lehetőség szerint meg aznap
  • Csak a ténylegesen elvégzett munkáért számítunk fel díjat
  • Reális árak
  • Új, minőségi alkatrészek beszerelése
  • Telefonos konzultáció

A mi érdekünk, hogy Ön elégedett legyen. Munkánkra garanciát vállalunk. Nem csak szlogenszerűen, hanem a valóságban is tisztességes szolgáltatást nyújtunk, és amit elvállalunk elvégezzük.

Javításkor a minőségi alkatrészek és precíz munka mellett a javítás gazdaságosságára is törekszünk. Csak a valóban szükséges alkatrészeket cseréljük, nem dolgozunk felesleges vagy rejtett költségekkel. Sajnos van olyan gép, aminek a javítása helyett olcsóbb egy új gépet vásárolni, ezt az árajánlatban – melyet minden munka előtt elkészítünk Önnek – jelezzük.

Szakértő kollégánk mar a telefonhívás során tud Önnek szóbeli segítséget nyújtani. Forduljon hozzánk bizalommal. 20 év szakmai tapasztalat segít minket abban, hogy segíthessünk Önnek. Várjuk jelentkezését!